Home » Over mij

Over mij

Graag stel ik me hier aan u voor. 

Mijn naam is Karin Veerman, ik ben de trotse moeder van 2 dochters en 1 zoon.

Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag als groepsleerkracht van meervoudig gehandicapte kinderen in het Speciaal Onderwijs (Cluster 3). 

Om mijn eigen praktijk te beginnen, heb ik verschillende Kindercoach opleidingen en cursussen gedaan. Naast de PABO heb ik de volgende opleidingen gedaan: Nieuwetijds-kindercoach, Intuïtieve Kinder- en Oudercoaching, de MatriXmethode, POPtalk, EFT Plus (met visualisaties), de Reversie Methode®, Individuele systemische opstellingen, Lezen moet je dóén, Leespraat, de MIR methode en Sherborne. Momenteel ben ik bezig met een cursus Leren rekenen van Leespraat; dit is een methode die wordt gebruikt om op een eenvoudige kindgerichte manier te leren rekenen, in hele kleine stapjes (o.a. geschikt voor jonge kinderen met het syndroom van Down).

Alledrie mijn kinderen zijn hoogsensitief, ik heb dus veel ervaring met prikkelgevoelige kinderen en ik kan uw kind helpen om beter met zijn hoogsensitiviteit om te gaan. Mijn eigen zoon heeft veel problemen ondervonden in het gewone Basisonderwijs, hij had dagelijks last van buikpijn en hoofdpijn en wilde niet meer naar school. We kwamen er pas heel laat achter dat deze problemen te maken hadden met zijn hoogsensitiviteit. Graag help ik ouders om sneller de oorzaak van de problemen van hun kind te ontdekken en ze daar hulp bij te bieden.

Ik ben zelf ook hoogsensitief, en heb mediamieke gaven en deze gebruik ik ook bij de coaching van u en uw kind. Ik werk op gevoel en intuïtief en vanuit wat ik allemaal geleerd heb in mijn werk en bij mijn opleidingen. Door mijn hoogsensitiviteit kom ik makkelijk in contact met uw kind en kan ik snel tot de kern komen.

De witte pauw staat voor het ontdekken van je eigen kleuren. Ik wil kinderen weer in hun kracht zetten en laten ontdekken wat hun kwaliteiten zijn zodat ze weer gaan stralen.

Ik hoop je te mogen ontmoeten in mijn praktijk! Je bent van harte welkom!